top of page
Just Married

"Jullie huwelijksdienst is bij mij in veilige handen."

pro-E5ecmthh_edited.jpg

zie ook:

Jullie gaan trouwen!

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Naast de voorbereiding waar je een beschrijving van vindt onder het kopje 'Huwelijkscounseling', gaan we samen aan de slag om je huwelijksdag, en met name de huwelijksdienst, tot iets onvergetelijk maken.

 

Tijdens het laatste voorbereidend gesprek gaan we samen de dienst invullen. Hierbij bespreken we de praktische gegevens zoals datum, tijdstip, locatie, tekst en liederen e.d. In onderling overleg bespreken we of jullie zelf een huwelijksbelofte schrijven of dat ik als voorganger de belofte voorlees en de vragen stel.

Verder is er ruimte voor eigen inbreng of van familie of vrienden.

 

Ook moet er worden nagedacht over:

Is er begeleiding door band of orgel e.d.

Wie zorgt voor de huwelijksbijbel en wie reikt deze uit?

Vindt de wisseling van de ringen plaats in het gemeentehuis of tijdens de dienst?

De liturgie moet worden samengesteld en gedrukt.

 

In al deze zaken kunnen familie en vrienden participeren, dit kan geld besparen.

Jullie huwelijksdienst is bij mij in veilige handen. Mijn ruime ervaring garandeert een dienst waarin God als gever en jullie als bruidspaar centraal staan waar jullie persoonlijk verhaal en geloof vertaald wordt in een inspirerende boodschap die niet alleen jullie als bruidspaar bemoedigt maar iedere aanwezige zal aanspreken!

 

De huwelijksdag zou de mooiste dag uit jullie leven moeten zijn. Deze dag dient dus ook vlekkeloos te verlopen, zodat jullie er optimaal van kunnen genieten. Om dit zoveel mogelijk te garanderen, is het van belang vroegtijdig met de voorbereidingen te beginnen. Daarnaast is het uiteraard ook erg leuk om op deze manier samen naar jullie dag toe te leven. Desgewenst heb ik daarvoor een lijst die heel handig is te gebruiken en ook als checklist kan dienen. Deze bespreken we als we met elkaar jullie huwelijksvoltrekking gaan voorbereiden.

bottom of page