top of page
image0 (1).jpeg

Inzet en betrokkenheid

Bij een aantal organisaties ben ik nauw betrokken. Graag neem ik de gelegenheid om via deze pagina te verwijzen naar deze organisaties, het belang van deze organisaties kort te benoemen en mijn rol belichten.

PKN

In de Protestantse Kerk worden beproefde vormen van kerk-zijn vanuit een toekomstgerichte visie aangevuld met experimentele vormen van kerk-zijn. Vanuit de organisatie kan ik als voorganger een kerkdienst verzorgen.

De Terugwinning

Een prachtige organisatie die zich inzet voor een circulaire economie met een hart voor de deelnemende ambachtslieden en doel. De sociale onderneming heeft een waardevolle impact op de maatschappij. Bij De Terugwinning heb ik de rol van coach en counselor. Ik zit in het bestuur en ik houd mij van daaruit meer bezig met bedrijfsvoering. We zijn zijn een circulair arbeidscentrum, doen aan armoedebestrijding, werken samen met gemeente Woerden om afval in te zamelen en waardevolle spullen voor een heel kleine prijs te verkopen in een kringloopwinkel. Ik controleer de rapportages en houd toezicht op de zorg die gegeven wordt aan medewerkers vanuit WMO, UWV en zorginstellingen.

En meer...

Binnenkort volgt er meer!

bottom of page